Post by kingremotesjawd on Feb 20, 2022 15:59:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nielimitowane monety ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
słaba nudna
Gry dla Androida i iOS będą wspierać Xbox Live dzięki ...
Dragon Mania Legends Simulación ajlr
Ok gryka, rozbudowa
Totally Reliable Delivery Service 模擬 rtq
Bardzo fajna
To dobrze, ale kiedy klikam ,play, wyświetla komunikat, że się zawiesił i przenosi mnie na moją stronę główną, nawet jeśli spróbuję kliknąć ponownie, nadal się zawiesił. Proszę o poradę, jak to naprawić. Albo naprawisz dziwną usterkę. .
całkiem fajna gra
jest naprawdę dobry, ale straciłem wszystkie moje postępy na pulpicie, jestem gościem z 25 poziomem i 5 lv vip, ale musiałem stracić wszystko oprócz dobrej gry
Tylko 4 gwiazdki. Gane jest świetny, ALE reklamy są po prostu denerwujące.
Pojebało było z reklamami
Byłem bardzo podekscytowany zagraniem w tę grę, biorąc pod uwagę oceny. Jednak wszystko wydawało się dobre, aby było prawdą. Połączyłem moje konto gry i Facebooka, więc moja zawartość została zapisana, ale kiedy wróciłem do gry, małe przedmioty/smoki zostały utracone, więc musiałem to zrobić od nowa. Uważam to za dość frustrujące.
Pobierz Dragon Mania Legends APK na Androida. Zainstaluj bezpłatnie najnowszą wersję aplikacji Dragon Mania Legends. ... Symulacyjne. update icon.
Dlaczego nie mogę wejść do gry, pomocy!
Mam problem, gdy przechodziłem tutorial i kliknąłem aby pobierać tam do tam się zalogowałem przez Facebooka) nagle wyskoczył po tym mi strzałka która pokazuje nic i nie mogę w nic (oprócz jak mogę pobierać), w żadną farmę czy też żadną grę ikonkę na ekranie. Tak, sprawdzałem, wszystko się pobrało do końca i nic. Próbowałem się wylogować z Facebooka, czy też zainstalować i ponownie zainstalować. Nic do nie dało. Proszę o szybko odpowiedź bo chciałbym zagrać ponownie
Naprawdę dobra gra, którą powinieneś wypróbować sam, założę się, że ci się spodoba
Cześć, po zaktualizowaniu gry do najnowszej wersji moja gra jest opóźniona i ciągle się opóźnia, nie widzę też żadnych reklam nawet w maratonie filmowym PROSZĘ USUNĄĆ PROBLEMY JAK WKRÓTCE, ABY UZYSKAĆ 5 GWIAZDEK
Wszystko w tej grze zajmuje zbyt dużo czasu, wylęganie, rozmnażanie, zbiory smoczych owoców prawie wszystko. To, czego najbardziej nienawidzę, to to, że cena smoczego owocu na farmie jest zbyt wysoka, gdy potrzebna jest większa ilość, dlaczego podobno ma być odwrotnie.
Ściślej dodatku oszukuja w dodatku nie rozwijaja na dodatek na reklamach jednego slowem sie w chajs ścier.
Kończę na tym, ponieważ ta gra nie zabezpiecza moich postępów.
Świetna gra, ale nie mogę przenosić budynków. Kiedy je trzymam, po prostu się nie rusza.
Niesamowita gra, ale tak trudno jest zdobyć klejnoty, a na wyklucie się potężnego smoka trzeba czekać kilka dni.
Fajna gra. Jak chcecie piąć się wyżej to trzeba wybulić mnóstwo kasy. Wieczne bugi, problemy z serwerami. aktualizacja twirzy kolejny problem.
ドラゴンマニア・レジェンド シミュレーション ltc
Ta gra jest bardzo interesująca, ale mały problem Nie mogę połączyć się z siecią społecznościową, może jakieś urządzenie nie może się połączyć, jestem na Samsung A20, ale to jest ok Mam nadzieję, że to naprawisz
Czas oczekiwania na lęgi i jaja mógłby być krótszy. Ale poza tym 10/10.
Dragon Mania Legends Simulacije dffd
dlaczego
Dragon Mania Legends Simulator pyvo
Dałam 2 ponieważ aplikacja się nie chce włączyć, aby włączyć, aby grałam i aplikacja się włączała, aby ją włączyć, aby już nie włączyć! Proszę, jak natychmiast!
Przepisy Dragon Crossing w grze Dragon Mania Legends ...
Po pierwsze, Gameloft ma straszną obsługę klienta. Po drugie, w tej grze chodzi o zabieranie pieniędzy. Uniemożliwiają one w ogóle odnoszenie sukcesów na imprezach i takich przy wydawaniu prawdziwej kasy. Nie zawracaj sobie głowy tą grą, chyba że chcesz się denerwować. Wyjdź na zewnątrz, pracuj charytatywnie, podejmij hobby... rób WSZYSTKO poza graniem w tę grę, a gwarantuję, że będziesz szczęśliwszy. Edycja: Teraz jest jeszcze GORSZE, gdy posiekali starożytne smoki na 1500 kawałków. :-( Głupota.
Gra ma potencjał, ale za dużo Pay2Win.
Tres bon jeu
aplikacja nie dziala nie, zacina sie wywala zrobić pulpitu dobrego i dobrego internetu
Reklamy, na pewno ich oczekujesz. Ale teraz reklamy są odtwarzane, kiedy nie widzę reklamy, kiedy jestem w środku bitwy. A kiedy gra jest otwarta w tle?? Aplikacja nie jest nawet w pełni otwarta i słyszę reklamy, które nie kończą się, dopóki całkowicie nie zamknę gry.
Uwielbiam tę grę✨ Chcę też edytować kolejną recenzję, zwykle nudzę się graniem w gry, ale Dragon Mania jest dobra i zdecydowanie polecam każdemu, kto w nią gra💞 Gameloft SE ❤
Bezpłatne pobieranie Guide for Dragon Mania Legends APK ...
Czas oczekiwania na wyklucie jest bardzo nieprzyjemny. Musiałem czekać około 22 godzin, aby wykluć się z jaja i nie być w stanie wykluć się niczego innego, dopóki jajo nie będzie gotowe, co byłoby w porządku, gdyby możliwość wyklucia się wielu naraz była tańsza w zakupie. Co tylko sprawia, że gra jest bardzo powolna i nudna ze względu na czas oczekiwania. Również reklamy są denerwujące, ponieważ za każdym razem otrzymuję tę samą reklamę palenia. AKTUALIZACJA: W jakiś sposób przeszedłem od 99 diamentów do 11 i wydałem je na nic po ich zaoszczędzeniu, bardzo zdenerwowany.
To fajna gra, nie zrozum mnie źle, ale robi się trochę irytująca, kiedy muszę czekać godzinami, aż moje smoki się wylęgną lub na budowę moich budynków. Ale tak, jest fajnie poza tym. Ale czas dla mnie chciałbym, żeby to było 30 minut, ponieważ godzina 45 lub godzina 50 to dla mnie trochę za dużo.
zróbcie legendarnego smoka który nazywa sie gamer dragon on będzie miał moc legendy void i light i go sie robi z fireball dragon i candy dragon i on sie robi 1 dzień a wykluwa 19 godz zróbcie takiego smoka pls jak zrobicie wwtedy wwtedy 5 gwiazdek zrubcie jeszcze możliwość dawanie znajomych smoków
Dlaczego nie możemy już kupować kredytów za nasze punkty?
Gra fajna wiele różnych różnych zadań lub wydarzeń dużo smoków polecam
Naprawianie tej aktualizacji wogole nie może iść na grę bo dalej pisze z serwerem jest poprawione.
Kiedys gra wydawala mi sie fajniejsza. Teraz jest "za duzo do roboty". I eventy i zadania klanu... Nie i za duzo reklam zeby kupowac diamenty, co chwile "promocje". Mimo wszystko jak ktos ma czas polecam
Straciłam wszystko.. Musiałam to dodać na chwilę, aby zatrzymać, zatrzymać już wszystko.. Aby ponownie zainstalować! 😭.
O wiele za dużo dodaje... vip i wciąż tonę. Absurdalny.
Gra od 12 lat a trzeba dać minimum 16, pozdro