Post by kingremotesjawd on Feb 20, 2022 16:21:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Carrom Pool: Disc Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaator primogemid ▞▞▞
▞▞▞ Carrom Pool: Disc Game 2022 version ▞▞▞
Pokémon UNITE Akcija fdl
Äge mängu täiskohaga pääse Ja üks soovitus anda vastasega sõnumi tippimine
See väga hea mäng 😍😎😋 aga on probleeme reklaamidega
Palun ärge näidake lisamist pärast iga matši, kui see ärritab ... Loodan, et kaalute seda või muidu kustutan mängu .. Järgmise 5 päeva väljakutse teile, kui soovite, et teie liikmed oleksid õnnelikud, kaaluge seda väljakutset iga lisamise järel pärast mängu Mängin on väga ärritav...
Tore mäng, aga lauad on nüüd vanad. Lisada saab uusi suuri laudu. Leidsin ka mõned probleemid, mida vastased minuga vesteldes tülitsevad.😭😭😭😭😢😥
see on päris hea mäng, aga ma arvan, et sellel on üks suur viga, kui ma mängu alustan, peaks neile olema määratud valge värv, aga see määrab neile musta värvi, näiteks kui ma löön valget, siis vastane näeb, et ma löön musta. Nii et see on sassis. võtke minuga ühendust, kui vajate lisateavet
See on hea mäng, mida ma mängin iga päev, kuid üks suuremaid probleeme on see, et selles on palju reklaame, mis on kõige probleemsemad, lahendage see ja lisage ründajatele veidi rohkem jõudu ja korraldage turniir
Halvim mäng läbi aegade.... olen seda mänginud 2 päeva peale ja panin mitu korda kõik litrid taskusse, kuid kaotasin mängu ainult selle tõrke tõttu....
Väga lõbus ja sõltuvust tekitav mäng, ma mängin seda mängu iga päev, väga hea. Graafika ja juhtnupud on tõesti head. Samuti saate mängida oma pere ja sõpradega. Soovitan tõesti kõigil seda mängu alla laadida ja proovida, te ei kahetse.
kena mäng, aga iga järel win-reklaame... kui reklaame vähendatakse, siis hindan 5 tärni
Tere arendajad Kuna ma mängin seda mängu nüüdseks üle aastate, võite ette kujutada, kui väga see mulle meeldib. Kuid ma ei ole siin selleks, et tavaliste mängude ja laudade kohta midagi öelda, olen siin, et hinnata teie uut laua Manali jäähalli. See on suurepärane lisand, kui see on muudetud püsivaks ja väheste mängureeglitega võib olla oma tüüpi parim. Arvasin, et kui (ründajaliinil ja ründajaliini tagaküljel on mängimine vigane ja piiratud), võiks see laud olla tõeline pärl. Palun mõelge ja muutke see kõigis kolmes mängutüübis püsivaks... aitäh
Väga tore mäng, kuid palun andke keeleribale tamili keel.
carrom piljardimäng väga kiire mäng ja ühendage Facebooki sõpradega lihtne mängida
Viimasel ajal jookseb see mängu mängimise vahel mitu korda kokku... Mahajäämist juhtub rohkem... see on väga ärritav.
Kuulake mind, ärge installige seda mängu täielikult ajaraiskamiseks ja kui olete selle mängu juba oma seadmesse installinud, siis desinstallige see nüüd, sest ma vihkan seda nii paljude petturite ja häkkerite tõttu ja ma vihkan ka seda inimest, kes seda mängu teeb, sest see mäng on mõeldud ainult häkkeritele ja petturitele. Noh, kui olete selle mängu juba oma seadmesse installinud, siis loodan, et teate, kui palju petjaid selles mängus on
see mäng on väga lihtne ja huvitav
Pärast 1 mängu on alati Ads Break... Mis juhtus Carrom Pooliga. Palun eemaldage see Ads Break
Praegu on liiga palju reklaame ärritav 🐕
Mäng on hea. Kuid reklaam pärast iga matši on see nii tüütu. Ma tean, et arendajal on raha vaja, aga mis siis, kui inimesed hakkavad otsima uut alternatiivi? Tehke selles osas midagi.
Mäng on mängimise ajal puudu, ka kaotasin palju oma münte, kuna see probleem lahendab selle probleemi
See mäng on hämmastav... Saate nautida oma carromi kogemust kodus... Siin on teile ka palju kingitusi... Mulle meeldib see mäng väga...
See on tõesti hea, kuid me tahame, et Internet mängiks võrgus, kuid pole internetti, mida me ei saa kasutada kahe mängijaga.
Tea mida? Inimesed ütlevad, et on lisatud, et ma mängin seda mängu viimase 1 nädala jooksul ja lisasid pole tulnud. Kui teil on internet, saate mängida võrguühenduseta, lülitades välja võrgu ja võrgus. Nii huvitav mäng on kohe allalaadimine
Mängin igal nädalal ja hoian oma taset kõrgemal, kuid kui liiga lõppeb ja ma oma tulemust kontrollin, siis öeldakse, et eelmise nädala tulemusi pole, kuna te eelmisel nädalal ei mänginud. Mida kuradit. Pidevalt sama probleem viimastel nädalatel
Mis kuradit sellel mängul viga on, kus kulutati tuhandeid ruupiaid ja naljakas on see, et kui sa New Yorgis või Singapuris jooksutad, jääd sa automaatselt ummikusse, isegi kui oled oma litri tulemusesse pannud, teatatakse, et vastane võidab, mis pagan, väga pettunud . Tänud, arendajad lahendavad selle probleemi.
loll mäng! alati võidab kõrgema võiduprotsendiga mängija, isegi kui tema ründaja ja võim pole nii hea kui minul. Oleneb täiesti õnnest.
Kui klõpsate reklaamil, suletakse mäng ja mäng algab algusest
Halvim rakendus...opp-mängija võidab äkitselt keset matši ...ja mündid lahutatakse poole võrra ilma mängimata...paljudele häkkeritele 😨
See mäng on äge
Minu lemmik juba pikka aega, sujuv ja hea füüsika... Ainus miinus on see, et sa ei saa vestelda mängijaga, kellega sa juhuslikult mängid
Nii palju reklaame.. sõna otseses mõttes iga kliki peale.. Muidu on äpp hea
Kena mäng, kuid võrgus mängimine ühe mängu kohta, oh ei Mäng on väga halb. Hei poisid, seda mängu pole alla laaditud. Mängupoest kiiresti välja.
Pärast ühte mängu lisage Lahenda reklaami probleem
Tere, mina olen ASGill ja mul on mänguga probleeme. Hommikul on mul mängus 27980 münti. Siis avasin mängu õhtul ja mul oli 4000, see on probleem. Palun paranda see viga
Mäng on awsm, kuid seal on liiga palju reklaami, et olen üsna 🎮
laadimine ja mõnikord mängu kinnijäämine ei tohiks kaotuse tõttu mängu mängida. palun, kui võimalik, parandage see
Jah.. väga hea.. aga tasuta müntide eest mängides on see tõesti nagu petmine... peale selle, lihtsalt nauditav...
Üks mäng üks reklaam, üks mäng üks reklaam. ikka ja jälle miks..?
Liiga palju reklaami .... Ja pärast iga 2-3 reklaami mängu takerdumine ... Tehke midagi selleks
Mäng on väga meelelahutuslik. Selle mängu soovimatud reklaamid on aga väga tüütud. Mänguhuvi kaob reklaamide tõttu päev-päevalt. Režiim lülitub automaatselt ilma valimata plaadikogumisrežiimi. Kas saate seda uurida?
Super Bheem tamiili allalaadimisel ja järgmiseks esimeseks sammuks on uue versiooni hankimine Windows Vista Vista Windows Vista iPhone Vista uue versiooni jaoks, mida saate kasutada uusima versiooni jaoks
Carrom Pool: Disc Game Sport etee
ANNASIN ⭐⭐ SEST, SELLES MÄNGUS ON NII PALJU KUULUTUSI PAR MINUTIT!!!
Mäng oli hea. Kuid reklaamid panid mind nii hindama. Väga kurb desinstallida ainult bcoz sellest ärritavast reklaamist
See on absoluutselt väga sõltuvust tekitav mäng ja minu lemmikmäng, aga alati, kui ma mängin, muutub telefon väga kuumaks. See imeb ja tühjendas peaaegu kogu mu aku kasutusaja. Ma taotlen arendajat, palun parandage see probleem nxt-i värskenduses. See võiks olla parim aeg mööduv mäng.
Väga kehv.. väikesed võrgumuudatused ..jätab pöörde vahele.. vahel esineb tõrkeid.. vastane võidab..halvim
Carrom Pool: Disc Game Thể thao uofv
Super mäng, kuid lisamine häirib mind väga
Carrom Pool: Disc Game სპორტი slt
See mäng on suurepärane, kuid täismäng ja graafika on hea meelelahutus..... Lõpuks on see mäng väga super👌.....
Loll ja halb mäng. Mängisin 15 000 punktiga piiratud aja ja niipea kui mäng algab, kuvatakse viga ja kuvatakse avaleht!! Ja kaotan punkte ja kordan seda mitu korda ja mitu korda olen matšis vastasega ja mäng peatatakse ilma põhjuseta ja vastane võidab enne mängu lõppu! Jube tehnika!!!!!